Lengvai rauginti agurkai vos per valandą, nepalieka abejingų

Paprastai visi marinuoti produktai namuose baigiasi atėjus pavasariui, kaip tik parduotuvių lentynose pasirodo įvairi šviežių daržovių gausa. Bet kartais net šiltomis dienomis norisi pasigardžiuoti kokiu nors aštriu sūriu užkandžiu. Tam idealiai tinka rauginti agurkai.

REKLAMA

rauginti agurkai

Vienas geriausių užkandžių yra traškūs rauginti agurkai. Jų paruošimo būdų yra daugybė, tačiau tas, apie kurį šiandien kalbėsime, nėra plačiai žinomas.

Lengvai rauginti agurkai

Jums reikės:

  • 1 kg mažų agurkų
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • Krapai
  • vandens

Gaminimas:

Pirmiausia kruopščiai nuplaukite agurkus, nupjaustykite galus ir sudėkite daržoves į gilų indą.

REKLAMA

rauginti agurkai

Užpilkite agurkus šaltu virintu vandeniu ir palikite kuriam laikui.

Tada išpilkite vandenį, įpilkite česnako ir krapų.

REKLAMA

rauginti agurkai

Viską gerai sumaišykite su agurkais ir palikite valandą pastovėti.

REKLAMA

rauginti agurkai

REKLAMA

Po valandos galėsite mėgautis lengvai raugintų agurkų skoniu.

Jei gaminate maistą tik sau ir savo vyrui, galite rauginti ne kilogramą, o tik kelis agurkus, nes juos reikia suvalgyti per keturias dienas. Nors užkandžio skonis toks nuostabus, kad nuo jo atsitraukti beveik neįmanoma, todėl geriau gaminti daugiau.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].