Cukraus suvartojimas sukelia svorio padidėjimą net daugiau nei angliavandeniai ir riebalai!
Jei vartojate daug cukraus, jūsų nutukimo rizika padidėja.
Padauginus cukraus, gali pasireikšti šie simptomai:
- mieguistumas
- galvos skausmas
- nuovargis
- depresija
- sinusitas
- užmirštumas
Be to, reguliarus cukraus perteklius gali sukelti vėžį (ypač krūties vėžį), diabetą ir širdies ligas.
Štai kas vyksta organizme vartojant cukrų:
Iš karto po to, kai cukrus patenka į kūną, jis naudojamas energijos lygiui padidinti. Nepanaudota dalis laikoma kaip riebalai.
Jis greitai virsta riebalais organizme, o tada kaupiasi daugiausia ant klubų ir pilvo, taip pat smakro.
Simptomai, pasireiškiantys staigiai atsisakius cukraus:
- stiprus troškulys
- nuovargis
- liūdesys
- nuotaikos svyravimai
- galvos skausmas
Laikui bėgant ši priklausomybė išnyksta. Jei iš pradžių cukraus poreikis yra per stiprus, galite palaipsniui sumažinti cukraus kiekį, o ne visiškai pašalinti. Be saldumynų noro, jūs taip pat gerokai pagerinsite savo sveikatą.
Šiame straipsnyje mes siūlome jums 3 dienų planą, kuris suteiks jums nuostabius pokyčius jūsų gyvenime.
Po 3 dienos galite pakartoti visą kursą. Be to, rekomenduojama nuolat į savo dietą įtraukti daugiau lapinių daržovių. Taip pat kiekvieną rytą galite gerti vandenį su medumi.
1 diena
Pusryčiai: 3 kiaušiniai (kepti arba virti) + šviežios daržovės.
užkandis: sauja riešutų (riešutmedžio, migdolų ir kt.).
Pietūs: vištienos krūtinėlė su morkomis, burokėliais, pupelėmis, petražolėmis ir prieskoniais
Vakarienė: lašiša su brokoliais ir grybais ar kitomis garintomis daržovėmis
Nepamirškite gerti švaraus vandens be gazų (2-3 litrai per dieną).
2 diena
Pusryčiai: 3 kiaušiniai su špinatais ir daržovėmis
užkandis: sauja riešutų (riešutmedžio, migdolų ir kt.).
Vakarienė: kapotas žalias ir raudonas kopūstas su tarkuotomis morkomis, alyvuogių aliejumi ir druska.
Vakarienė: kepta žuvis su Briuselio kopūstais ir virtomis arba troškintomis daržovėmis su pupelių arba lęšių sriuba.
Vėlgi, nepamirškite gerti vandens.
3 diena
Pusryčiai: 3 kiaušinių omletas su krevetėmis, daržovėmis ir graikiniais riešutais.
užkandis: sauja riešutų (riešutmedžio, migdolų ir kt.).
Pietūs: pasirinkta mėsa su daržovėmis, kepta orkaitėje.
Vakarienė: rudi ryžiai su pomidorais, grybais ir baziliku