Vitaminų trūkumas, šaltis, sloga ir žemas laimės hormono kiekis užtikrina, kad greit sirgsite. Kad taip neatsitiktų, laikas sustiprinti imuninę sistemą.
Jei jūsų dienos meniu yra nedaug natūralių maisto produktų, kuriuose gausu vitaminų ir mineralų, jūsų tikrai silpnas imunitetas.
Nesijaudinkite, viskas gali būti išspręsta ir mes jums pasakysime, kaip.
Tiesiog pridėkite šiuos 5 maisto produktus į savo racioną ir leiskite peršalimo ligoms jus apeiti!
5 produktai, skirti imunitetui stiprinti
1. Migdolai
Migdolai yra tikra vitamino E saugykla, o mums jo reikia ne mažiau nei peršalimo metu populiaraus vitamino C.
Migdoluose taip pat yra daug geležies ir magnio, kurių moterims reikia, kad būtų švari oda ir skaidrus protas.
Be to, migdolai kovoja su virškinamojo trakto sutrikimais ir mažina stresą.
Migdolus galite vartoti vienus kaip sveiką užkandį arba pridėti prie salotų ar natūralaus jogurto.
2. Kiviai
Kiviuose yra didžiulė vitamino C dozė, taip pat yra folio rūgšties, kuri ypač naudinga moterims, nes padaro lygią, gražią odą be bėrimų.
Kivius galite vartoti pridedant prie žaliųjų kokteilių ir kaip sveikų vaisių užkandį valandą prieš pagrindinį patiekalą arba dvi valandas po jo.
3. Imbieras
Imbieras turi super galią gerklės skausmui malšinti. Taip pat jis kovoja su bet kokiais organizmo uždegiminiais procesais ir yra naudingas širdies ir kraujagyslių sistemai.
Imbierą galite dėti į karštas sriubas, salotas su vištiena ir, žinoma, arbatą.
4. Brokoliai
Brokoliai papildo organizmą antioksidantais, ląsteliena ir vitaminais.
Jie yra viena naudingiausių žalių daržovių, kuriose yra jodo, reikalingo skydliaukės darbui ir pašalinti vandens pertekliui bei toksinams.
Jei norite kepti brokolį – kepkite folijoje. Geriausia yra juos troškinti.
5. Saulėgrąžų sėklos
Saulėgrąžų sėklose yra fosforo, magnio ir vitaminų B6, E, D ir F. Jose yra sveikųjų riebalų, kurie yra būtini moterų grožiui ir sveikatai.
Be to, saulėgrąžos palaiko širdies veiklą ir padeda atsikratyti spuogų.
Vartojant saulėgrąžas, svarbu nepersistengti su šiuo produktu (kad neviršytumėte savo riebalų ir kalorijų dozės). Geriausia jų pridėti į salotas.