Jums reikės:
1 skardinės žuvies konservų
6 virtų kiaušinių
150 g tarkuoto sūrio
1 svogūno
50 g sviesto
150 g majonezo
Kaip gaminti?
Atskirkite virtų kiaušinių baltymus ir trynius, sutarkuokite į atskirus dubenėlius. Supjaustykite svogūną, užpilkite verdančiu vandeniu (tai padės pašalinti kartumą).
Sluoksniuokite salotas: pirmas sluoksnis – pusė kiaušinių baltymų, antras sluoksnis – šakute susmulkinta žuvis, trečias sluoksnis – svogūnai ir tarkuotas sviestas, ketvirtas sluoksnis – kiaušinio tryniai, penktas sluoksnis – likusi kiaušinių baltymų dalis. Tarp salotų sluoksnių dėkite šiek tiek majonezo.
Paruoštas salotas bent tris valandas laikykite šaldytuve. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio, galite papuošti žalumynais.