Paprasčiausi produktai, o rezultatas puikus!
Ingredientai
- silkės filė – 200 g,
- virtos bulvės – 2 vnt.,
- raudonasis svogūnas – 1 vnt.,
- marinuoti agurkai – 4 vnt.,
- krapai – pagal skonį,
- saulėgrąžų aliejus – 4 šaukštai,
- citrinos sultys – 2 šaukštai,
- garstyčios – 1 šaukštelis,
- druska pagal skonį.
Gaminimo eiga
Paruoškite užpilą: sumaišykite saulėgrąžų aliejų, citrinos sultis ir garstyčias iki vientisos masės.
Bulves supjaustykite griežinėliais ir kiekvieną perpjaukite per pusę. Užpilkite bulves puse padažo, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir suberkite į bulves. Viską gerai išmaišykite.
Sudėkite agurkus, supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite ir plonus silkės filė gabalėlius. Supilkite likusį padažą, išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių, kad pasimarinuotų.
Patiekite apibarstę krapais.
Skanaus!