Labai skanūs, sultingi ir tiesiog tirpsta burnoje. Be to, yra labai lengvai ir greitai pagaminami. Pabandykite ir nenusivilsite!
Sudėtis
2 skumbrės;
1 svogūnas;
2 šaukštai majonezo;
3 šaukštai sojų padažo;
2 šaukštai garstyčių;
žalumynai papuošimui.
Gaminimas
Nuskuskite ir išvalykite skumbres. Kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais.
Pasidarykite padažą. Sumaišykite majonezą, sojų padažą ir garstyčias (nereikia pridėti druskos). Masė turėtų gautis vienalytė.
Ant skumbrių uždėkite svogūnų, užpilkite paruoštą padažą, gerai sumaišykite ir palikite marinuotis 20-30 minučių.
Marinuotas skumbres kartu su svogūnais sudėkite į kepimo indą.
Kepkite žuvis iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių.
Skanias ir minkštas skumbres, iškeptas garstyčių padaže, patiekite su šviežiomis žolelėmis ir jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus!