Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Žieminiai kopūstai tinginiams: paprasta paruošti ir tiesiog pasakiškai skanu!

Tai – puiki idėja, kaip pasigaminti naminių raugintų kopūstų, jei gyvenate daugiabutyje ir neturite galimybės kopūstų laikyti statinėse.

Raugintus kopūstus taip ruošiu jau keletą metų ir rezultatu niekada neteko nusivilti.

Be to, tai yra labai praktiškas sprendimas, pavyzdžiui, jei gyvenate daugiabutyje.

Rauginti kopūstai išsilaiko visą žiemą ir net iki kito sezono.

Jums reikės:

  • Kopūsto
  • Druskos (1 kg kopūstų naudokite 20 g druskos)

Kaip gaminti?

  1. Supjaustykite kopūstą.
  2. Įberkite druskos.
  3. Kitų prieskonių nedėkite.
  4. Vienos galvos kopūsto užtenka maždaug 4 stiklainiams.
  5. Leiskite pastovėti 12 valandų.
  6. Sudėkite kopūstus į klasikinius konservavimui skirtus stiklainius.
  7. Nesuspauskite.
  8. Supilkite kopūstų išskirtas sultis.
  9. Uždarykite stiklainius.
  10. Sudėkite į gilesnę skardą ir pastatykite ant grindų.
  11. 1 savaitę laikykite šiltoje vietoje.
  12. Nušluostykite stiklainius ir padėkite į sandėliuką.
  13. Taip paruošti kopūstai negenda, nepradeda pelyti ir neskleidžia nemalonaus kvapo.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...

Kaip taupyti degalus žiemą: specialistai pasidalijo penkiais veiksmingais patarimais

Degalų taupymas žiemą – daugelio vairuotojų aktuali užduotis. Dėl žemos temperatūros ir sudėtingų oro sąlygų padidėja kuro sąnaudos, tačiau ekspertai pateikia kelis paprastus patarimus,...
---