Šis varškės desertas patiks tiek vaikams, tiek suaugusiems! Jį tikrai pagaminsite greitai ir nesunkiai. Būtinai išbandykite.
Ingredientai:
- varškė – 250 g (kuo liesesnė)
- jogurtas – 250 g (1,5% riebumo)
- kakava – 2 arbatiniai šaukšteliai
- želatina – 7-9 g
- medus – 1 valgomasis šaukštas
- pienas – 2 valgomieji šaukštai (kuo liesesnis).
Gaminimas:
Želatiną užpilkite pienu ir palikite išbrinkti. Atskirai sumaišykite varškę, jogurtą ir medų. Želatiną pašildykite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje, nevirinant! Į varškės masę supilkite želatiną ir gerai išmaišykite.
Gautą masę padalinkite į 2 lygias dalis. Į vieną iš jų įdėkite kakavos ir išmaišykite. Desertą dėkite į silikonines keksiukų formeles. Masę sluoksniais paskirstykite formelėse. Formas užpildykite iki viršaus ir įdėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Vėliau desertą išimkite iš formelių ir sudėkite į lėkštę. Skanaus!