Šis receptas nereikalauja daug laiko ir patirties. Svarbiausia yra noras gaminti. Išbandykite!
Sudėtis:
300 g zefyrų
250 g grietinėlės
100 g cukraus
150 g bananų
150 g kivių
100 g riešutų
šokolado papuošimui
Gaminimas:
Kiekvieną zefyrą supjaustykite išilgai į 3 sluoksnius. Tai lengva padaryti, jei panardinate peilį į verdantį vandenį.
Sluoksniuokite zefyrus ir grietinėlę, išplaktą su cukrumi.
Pagal skonį galite sumaišyti vaisius, šokoladą ir riešutus ir padaryti dar tokį sluoksnį.
Dviem valandom padėkite tortą į šaldytuvą.
Tada papuoškite torto viršų šokolado drožlėmis ar sirupu, taip pat galite pridėti vaisių gabalėlių.
Skanaus!