Puikus receptas greitiems pietums iš „YouTube“ kanalo, kuris yra skanus ir atsidurs ant stalo greičiau, nei užsisakius maisto pristatymo paslaugą. Tiesiog puikus receptas, kuris jums tikrai labai patiks!
Jums reikės:
- 600 – 700 g vištienos krūtinėlės
- 1 mažos morkos
- 30 ml augalinio aliejaus
- 1 puodelio nuplautų ryžių
- 2 puodelių vandens
- 1 arbatinio šaukštelio druskos
- 3 svogūnų
- 2 skiltelių česnako
- druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- 1 raudonos paprikos
- 1/2 arbatinio šaukštelio ciberžolės
- 1/2 arbatinio šaukštelio raudonųjų maltų pipirų
- 1/2 valgomo šaukšto muskato
- 1/2 arbatinio šaukštelio kalendros
- 350 ml grietinėlės
Gaminimo eiga:
Nulupkite morką ir sutarkuokite rupia tarka. Į puodą įpilkite šiek tiek aliejaus, įberkite tarkuotų morkų, nuplautus ryžius, užpilkite vandeniu, įberkite druskos ir viską sumaišykite. Leiskite jam užvirti.
Tuo tarpu nulupkite ir supjaustykite svogūną ir česnaką.
Įdėkite viską į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir neilgai pakepinkite.
Mėsą supjaustykite mažesniais gabalėliais ir įdėkite į keptuvę su svogūnu bei česnaku. Pagardinkite druska ir viską išmaišykite.
Nuplaukite raudonąją papriką, išvalykite ją ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Sumaišykite ją su mėsa, suberkite visus prieskonius ir užpilkite grietinėle. Troškinkite po dangčiu apie 10 minučių.
Galite pabarstyti smulkintais krapais ir patiekite su virtais ryžiais.
Gero apetito!
Vaizdo medžiaga: