Šis patiekalas puikiai tinka ir pietums ar vakarienei, ir kaip užkandis. Išmėginkite!
Sudėtis:
2 kiaušiniai
250 g pievagrybių
1 svogūnas
keli šaukštai augalinio aliejaus
druska pagal skonį
malti juodieji pipirai pagal skonį
2 vištos krūtinėlės be odos ir kaulų
2 šaukšteliai garstyčių
4 skiltelės česnako
Gaminimas:
Kietai išvirkite kiaušinius ir atvėsinkite.
Grybus ir svogūnus nulupkite, supjaustykite smulkiais kubeliais.
Įkaitinkite dalį aliejaus keptuvėje ir pakepinkite pievagrybius bei svogūnus iki auksinės rudos spalvos. Pagardinkite druska ir pipirais.
Vištienos krūtinėles perpjaukite per pusę, išmuškite ir pabarstykite druska bei pipirais. Kiekvieną dalį sutepkite ½ šaukštelio garstyčių ir pabarstykite viena pjaustyta česnako skiltele.
Ant vištienos paskleiskite kiaušinių, grybų ir svogūnų mišinį. Susukite į ritinį, sutvirtinkite mediniais pagaliukais.
Kepkite 40 minučių 200 ° C temperatūroje.
Prieš patiekdami, išimkite pagaliukus.
Skanaus!