Širdis ir skonio receptoriai tiesiog šokinės iš džiaugsmo, kai paragausite vištienos, paruoštos pagal šį receptą!
Sudėtis:
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštelis džiovintų česnakų
1 šaukštelis maltų paprikų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
keli šaukštai alyvuogių aliejaus
4 vištienos krūtinėlės puselės be odos ir kaulo
1 citrina
kelios čiobrelių šakelės
Gaminimas:
Sumaišykite cukrų, džiovintą česnaką, papriką, druską ir pipirus.
Ant krūtinėlių užpilkite aliejaus ir iš visų pusių įtrinkite gautu mišiniu.
Citriną supjaustykite plonais apskritimais ir sudėkite į kepimo formą su čiobreliais.
Ant viršaus sudėkite vištieną. Kepkite apie 25 minutes 190 ° C temperatūroje.
Išimkite formą iš orkaitės ir uždenkite folija 5–10 minučių.
Skanaus!