Ar jau ragavote ką nors panašaus?
Sudėtis:
2 šaukštai majonezo (galima pakeisti grietine)
1 šaukštelis maltų paprikų
1 šaukštelis džiovintų česnakų
¼ – ½ šaukštelio druskos
visa vištienos krūtinėlė su oda
Gaminimas:
Sumaišykite majonezą arba grietinę, papriką, džiovintus česnakus ir druską.
Padarykite įstrižus įpjovimus ant krūtinėlės ir iš visų pusių įtrinkite paruoštu mišiniu.
dėkite mėsą į plastikinį maišelį, tvirtai suriškite ir palikite šaldytuve per naktį.
Sudėkite vištieną į kepimo formą ir kepkite 15 minučių 200 ° C temperatūroje.
Tada sumažinkite temperatūrą iki 180 ° C ir kepkite dar 25–35 minutes.
Skanaus!
Vištiena su avižiniais dribsniais. Greitas, bet labai skanus receptas
Kiekvienas žmogus mėgsta traškią vištieną. O jei ją šiek tiek pakeitus? Pristatome įdomų ir paprastą patiekalą, kuris greitai užkariaus jūsų širdis – tai vištiena su avižiniais dribsniais!
Ingredientai:
• Vištienos filė – 800 g;
• Kiaušiniai – 2 vnt.;
• Pienas (geriausia naudoti 1% riebumo) – 50 ml;
• Avižiniai dribsniai – 2/3 puodelio;
• Druska, pipirai – pagal skonį.
Gaminimas:
Vištienos filė supjaustykite, kad gabaliukai nebūtų stori ar dideli ir greitai iškeptų. Apibarstykite ją druska ir pipirais. Kiaušinius išplakite su pienu. Įmerkite vištieną į kiaušinio ir pieno mišinį, tada į avižinius dribsnius. Kepkite filė gabalėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, tada 5 minutes pavirkite aliejuje po dangčiu ant vidutinės arba mažos ugnies.
Skanaus! Esame tikri, kad vištiena su avižiniais dribsniais jums patiks!