Mūsų receptas jums atskleis vieną nuostabia gudrybę, kurios pagalba mėsa tampa puri ir soti. Įdėmiai susipažinkite su paruošimo etapais.
Jums reikės:
Vištienos krūtinėlės 400 g;
Kietojo sūrio 200 g;
Kiaušinių 2 vnt.;
Kvietinių miltų 100 g;
Druskos, juodųjų pipirų;
Augalinio aliejaus 50 ml.
Gaminimas:
Supjaustykite vištienos krūtinėlę į plonus, pailgus gabalėlius.
Sutarkuokite sūrį smulkia tarka. Galite naudoti vienos ar kelių rūšių sūrį dėl skonių įvairovės.
Išplakite kiaušinį iki vientisos masės.
Sumaišykite miltus su druska ir pipirais. Druskos dėkite mažiau, ypač jei sūris yra sūrus. Mėsą apvoliokite miltuose, kiaušinyje ir sūryje.
Kepkite vištienos kepsnelius ant vidutinės ugnies.
Kepkite kol atsiras aukso spalvos plutelė.
Skanaus!