Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Vištiena su sviestu ir česnaku: paprastas derinys, ir kartu toks puikus skonis!

Paruoškite šią skanią vištieną pietums. Apkepkite vištieną su sviestu ir česnaku, ir ji bus ne tik kvapni, bet ir nepaprastai skani! Paruoškite mėgstamą garnyrą ir pietausite kaip restorane.

Šį paprastą, bet skanaus patiekalo receptą radome jums „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • 500 g vištienos krūtinėlės
  • Maltų juodųjų pipirų
  • 2 šaukštų miltų + 1 šaukštelio miltų
  • 40 g sviesto
  • 5-6 skiltelių česnako
  • 1/2 puodelio sultinio (vištienos arba daržovių)
  • 1 šaukštelio raudonėlio
  • 1 arbatinio šaukštelio citrinos sulčių
  • Petražolių

Gaminimo eiga:

Vištienos krūtinėles nuplaukite ir nusausinkite.

Supjaustykite kubeliais.

Sudėkite mėsą į dubenį, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais.

Pabarstykite mėsą miltais ir išmaišykite, kad gerai jais pasidengtų.

Į keptuvę įpilkite augalinį aliejų, gerai įkaitinkite.

Apkepkite mėsos gabaliukus.

Išimkite mėsą iš keptuvės, sudėkite į keptuvę sviestą ir leiskite jam ištirpti.

Česnaką smulkiai supjaustykite ir pakepinkite svieste.

Pabarstykite trupučiu miltų ir išmaišykite.

Įpilkite sultinio, išmaišykite, suberkite raudonėlį, šaukštelį citrinos sulčių ir sudėkite mėsą.

Pabarstykite petražolėmis ir galėsite patiekti.

Skanaus!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...

Kaip taupyti degalus žiemą: specialistai pasidalijo penkiais veiksmingais patarimais

Degalų taupymas žiemą – daugelio vairuotojų aktuali užduotis. Dėl žemos temperatūros ir sudėtingų oro sąlygų padidėja kuro sąnaudos, tačiau ekspertai pateikia kelis paprastus patarimus,...
---