Šie vištienos kepsneliai, pagardinti tobulu padažu, taps mėgstamiausiu jūsų patiekalu. Receptas nėra sunkus, tad pasigaminti šį vištienos patiekalą gali kiekvienas!
Ingredientai:
- vištienos krūtinėlė
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1,5 valgomojo šaukšto medaus
- 2 valgomieji šaukštai petražolių
- 1,5 valgomojo šaukšto Vorčesterio padažo
- 4 skiltelės česnako
- alyvuogių aliejus
- miltai
- druska, prieskoniai pagal skonį.
Gaminimas:
Pirmiausia supjaustykite vištienos krūtinėlę per pusę, kad gautumėte plonus kepsnelius.
Abi puses apibarstykite druska ir pipirais.
Tada kepsnelius apvoliokite miltais, į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir apkepkite mėsą iš abiejų pusių, kol pagels. Kai mėsa iškeps, įdėkite sviesto ir leiskite jam ištirpti.
Tada suberkite susmulkintą česnaką, įdėkite Vorčesterio padažo, medaus ir viską sumaišykite. Kepkite nuolat maišydami, kol padažas sutirštės ir įgaus auksinę spalvą.
Galiausiai apibarstykite viską petražolėmis ir patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
Vaizdo įrašas: