Vištienos kepenėlės tikras skanėstas! Jei vakarienei norėsite sveiko ir mažai kalorijų turinčio patiekalo, tuomet šis troškintos vištienos patiekalas su obuoliais ir paprikomis jus tikrai nustebins.
Ingredientai:
Vištienos kepenėlės – 500 gramų;
Paprika – 200 gramų;
Obuoliai – 150 gramų;
Svogūnas – 1 vienetas;
Čiobreliai – 10 gramų;
Druska, pipirai – pagal skonį;
Augalinis aliejus – 10 mililitrų.
Gaminimas:
Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Supjaustykite paprikas juostelėmis. Nuplaukite vištienos kepenėles ir supjaustome mažais gabalėliais. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepinkite svogūnus. Sudėkite kepenėles, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Kepkite 3–5 minutes. Tuomet sudėkite papriką, obuolius, čiobrelius ir viską išmaišykite.
Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 20 minučių. Skanaus!