Išbandykite šį paprastą, greitai paruošiamą ir labai skanų patiekalą. Galite net neabejoti: šį patiekalą norėsite ruošti dar ir dar kartą!
Jums reikės:
- 6 vištienos krūtinėlių
- 3 kreminių sūrių
- 2 skardinių tuno
- 2 kiaušinių
- 1 arb. š. česnakų miltelių
- 1 arb. š. džiovintų petražolių
- maltų džiūvėsėlių
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- augalinio aliejaus
Kaip gaminti?
Vištienos krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Į dubenį sudėkite kreminį sūrį.
Sudėkite tuną, sutrinkite ir gerai išmaišykite.
Užtepkite mišinį ant vištienos ir uždenkite kita vištienos riekele.
Į lėkštę su džiūvėsėliais suberkite česnakus ir petražoles. Išmaišykite.
Dubenyje šakute išplakite kiaušinius.
Pamerkite ruošinius į kiaušinio plakinį, o tuomet apvoliokite džiūvėsėliuose.
Keptuvėje įkaitinkite didelį kiekį aliejaus.
Sudėkite kepsnius ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Galite patiekti.
Skanaus!
Pamokėlė vaizdo įraše: