Paruoškite šį fantastišką patiekalą pagal „YouTube“ kanalo receptą!
Šis vištienos, daržovių ir mocarelos derinys yra toks skanus, jis jums tiesiog negali nepatikti!
Jums reikės:
- 500 g vištienos krūtinėlės
- 20 ml augalinio aliejaus
- 1 svogūno
- 2 žaliųjų paprikų (gali būti aštrios)
- 1 raudonosios paprikos
- 2 pomidorų
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- saldžių maltų paprikų miltelių pagal skonį
Bešamelio padažui:
- 50 g sviesto
- 80 g paprastų miltų
- 800 ml pieno
- 200 g mocarelos
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- muskato riešuto pagal skonį
- šaldytų žirnelių
Gaminimo eiga:
Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su šiek tiek aliejaus.
Nuplaukite paprikas, išvalykite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Suberkite į keptuvę, kur kepa svogūnai.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į daržoves.
Pomidorus nuplaukite, suberkite į masę ir sudėkite visą keptuvės turinį.
Gerai išmaišykite.
Pasūdykite, pagardinkite, pabarstykite raudonosios paprikos milteliais.
Įberkite konservuotų daržovių ir sumaišykite.
Visą mišinį sudėkite į kepimo indą, tolygiai paskirstykite ir išlyginkite paviršių.
Dabar galite paruošti padažą.
Į puodą įpilkite sviesto, leiskite jam ištirpti.
Miltus išplakite taip, kad neliktų gumulėlių.
Supilkite pieną ir vėl gerai išplakite šluotele.
Įpilkite druskos, pagardinkite, įberkite šiek tiek muskato riešuto ir gerai išmaišykite.
Galiausiai pabarstykite tarkuota mocarela.
Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Viskas paruošta!
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: