Ar jau esate išbandę šį derinį? Dar ne? Tai pamėginkite! Bus labai skanu.
Sudėtis:
0,5 kg vištienos krūtinėlės, supjaustytos kubeliais;
0,5 kg brokolių;
250 g susmulkintų grybų;
3 šaukštai aliejaus;
druska pagal skonį;
pipirai pagal skonį;
Padažui:
3 sumaltos skiltelės česnakų;
1 šaukštas susmulkinto imbiero;
2 šaukšteliai sezamo aliejaus;
⅓ puodelio sojų padažo;
1 šaukštas rudo cukraus;
1 puodelis vištienos sultinio;
¼ puodelio miltų.
Gaminimas:
Įkaitinkite šaukštą aliejaus didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies.
Sudėkite vištieną, pabarstykite druska ir pipirais. Pakepkite iki švelnios auksinės rudos spalvos. Tada išimkite vištieną iš keptuvės ir atidėkite.
Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir suberkite grybus.
Kai grybai pradės minkštėti, sudėkite brokolius ir kepkite, kol bus paruošta.
Iš keptuvės išimkite paruoštus grybus bei brokolius ir atidėkite.
Į keptuvę įpilkite 1 šaukštą aliejaus ir pakepinkite česnakus bei imbierą, kol jie taps kvapnūs. Sudėkite likusius padažo ingredientus ir maišykite iki vientisos masės.
Sudėkite vištieną ir daržoves atgal į keptuvę, maišykite ir pakepinkite, kol sušils.
Patiekite su karštais ryžiais arba makaronais.
Skanaus!