Jums reikės:
- 4 vištienos krūtinėlių
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
- 3 valg. š. majonezo
- 1 arb. š. garstyčių
- 250 g sūrio
- Petražolių (pagal skonį)
- 2 česnako skiltelių
- Augalinio aliejaus
- 1 morkos
- 200 g kopūstų
Kaip gaminti?
- Ant pjaustymo lentelės išdėliokite vištienos filė. Aptepkite aliejumi ir pabarstykite druska ir pipirais.
- Uždenkite maistine plėvele ir išmuškite.
- Viršų patepkite majonezo ir garstyčių mišiniu.
- Sumaišykite tarkuotas morkas, smulkiai supjaustytą kopūstą, smulkintas petražoles ir česnaką.
- Krūtinėlę aptepkite įdaru ir susukite.
- Sudėkite į kepimo formą ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
- Kepkite 200°C temperatūroje 45 minutes.
Skanaus!