Vištieną galima paruošti įvairiais būdais, ir šiandien mes turime puikų patarimą iš „YouTube“ kanalo, kurio dėka vištienos blauzdelės ir kitos vištienos dalys visada bus minkštos ir sultingos!
Jums reikės:
- 1 kg vištienos blauzdelių
- 200 ml pieno
- 200 ml vandens
- 2 kiaušinių
- 1 šaukšto paprastų miltų
- Druskos
- Maltų juodųjų pipirų
- Aitriųjų pipirų
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
Paimkite gilesnį kepimo indą, sudėkite į jį blauzdeles.
Apipilkite jas pienu ir vandeniu.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir aitriąja paprika.
Šakute išplakite kiaušinius.
Po 20 minučių vištienos blauzdeles nuimkite nuo viryklės.
Pamerkite į kiaušinių masę, paskui pavoliokite miltuose.
Kepkite karštame aliejuje, kol jos įgaus auksinę rudą spalvą.
Patiekite su jums patinkančiu garnyru ir padažu.
Tokiu pat būdu galite paruošti skirtingas vištienos dalis ir garantuojame, kad mėsa išliks sultinga ir minkšta!
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: