Susipažinkite su virtais varškėčiais tinginiams! Juos nesunkiai pagaminsite iš varškės ir bulvių. Receptas tikrai lengvas, tad kibkime į darbą!
Sudėtis
- 3-4 virtos bulvės
- 1 kiaušinis
- 50-70 g varškės
- 0,5 puodelio kvietinių miltų
- druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį
Paruošimas
- Bulves pertrinkite smulkia tarka ir sumaišykite su kiaušiniu bei varške. Taip pat suberkite miltus, druską ir pipirus.
- Užminkykite tešlą ir suformuokite dešrelę. Ją supjaustykite mažais gabalėliais.
- Užvirinkite puodą su pasūdytu vandeniu. Sudėkite varškėčius ir virkite 5 minutes.
- Patiekite su grietine arba keptais svogūnais. Pabarstykite krapais. Nors šie varškėčiai labai skanūs ir vieni.