Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Virti burokėliai vos per 15 minučių

Virti burokėliai naudojami daugeliui mūsų mėgstamų patiekalų. Vis dėlto, ne visada turime pakankamai laiko išvirti šias daržoves: juk tam neretai prireikia visos valandos. Būtent todėl siūlome išbandyti šį burokėlių gaminimo būdą: tam sugaišite vos 15 minučių.

Kaip gaminti?

Į puodą įpilkite vandens ir pastatykite ant ugnies.

Sudėkite burokėlius ir virkite neuždengtame puode ant silpnos ugnies.

Jei norite išvengti nemalonaus verdančių burokėlių kvapo, į puodą įdėkite duonos plutą.

Po 15 minučių virimo išjunkite ugnį ir 5 minutėms panardinkite burokėlius į ledinį vandenį.

Nulupkite burokėlius ir supjaustykite.

Taip pat galite burokėlius kepti orkaitėje: sugaišite  šiek tiek daugiau laiko (25 minutes), bet daržovės skonis bus saldesnis. Kepkite 180°C temperatūroje.

Galbūt ir jūs žinote gudrybių, kaip greičiau paruošti burokėlius? Pasidalinkite!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...
---