Mano jaunesnysis brolis vis dar yra studentas. Taigi, jis šį patiekalą gamina pats. Kartą jis atvyko pas mus porai dienų. Ir paaiškėjo, kad mes su vyru vėlavome į darbą. Mano brolis turėjo pamaitinti mūsų vaikus. Aš jums pasakysiu, kad jo pagaminti makaronai nustebino visus.
Receptas tikrai paprastas, tačiau produktų harmonija yra labai sėkminga. Kad makaronai nesubyrėtų, naudokite kietųjų kviečių produktus. Patiekalas bus sveikesnis. Pomidorus galima pakeisti pomidorų sultimis ar padažu.
Jums reikės:
- Makaronų 500 g
- Svogūno 1 vnt.
- Pomidorų 2 vnt.
- Česnakų 3 vnt.
- Petražolių
- Vandens
- Druskos 1 šaukštelio
- Juodųjų pipirų (maltų)
Gaminimas:
Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite. Supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Kepkite daržoves įkaitintame aliejuje.
Į daržoves suberkite makaronus, druską ir pipirus. Išmaišykite ir užpilkite stikline verdančio vandens.
Uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Per šį laiką vanduo turėtų užvirti. Įpilkite dar verdančio vandens ir troškinkite 7-10 minučių. Įsitikinkite, kad makaronai nėra pervirę.
Pabarstykite makaronus smulkintomis petražolėmis, išmaišykite ir patiekite.