Ingredientai
- Miltai – 3 stiklinės
- Sviestas – 200 g
- Soda – 1 arbatinis šaukštelis (nugesinti actu)
- Grietinė – 3 valg. šaukštai
Įdarui:
- Lydytas sūris – 300 g
- Svogūnai – 3 didelės galvos
- Virti kiaušiniai – 3 vnt.
Gaminimo eiga
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome. Tešlą palikite pusvalandį pastovėti.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite iki kol įgaus auksinę spalvą. Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su tarkuotu virtu kiaušiniu ir svogūnais.
Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, formuokite pyragėlius ir sudėkite juos į riebalais išteptą skardą. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 20 min.
Skanaus!