Tikrai niekada nesate gaminę nieko panašaus. Iš paprastų ir prieinamų ingredientų gausis labai skanus ir nestandartinis patiekalas!
Ingredientai
- 200 g pomidorų (3 maži vaisiai),
- 1/2 arb. š. sausų mielių,
- 300 g miltų,
- 6 svogūnų laiškai,
- 220 g sūrio kremo (tokio kaip Filadelfija ar panašaus).
Pomidorus kartu su odele ir sėklomis sutrinkite trintuvu iki tyrės. Į tyrę įpilkite mielių.
Pomidorus su mielėmis sumaišykite su miltais, užminkykite minkštą tešlą. Palikite po rankšluosčiu 15 minučių.
Tuo tarpu supjaustykite svogūnų laiškus, suberkite į kreminį sūrį, išmaišykite. Šiek tiek pakilusią tešlą iškočiokite į vieną lapą, aptepkite kreminiu sūriu ir svogūnais.
Susukite ir supjaustykite porcijomis, lyg gamintumėte cinamonines bandeles. Palikite po rankšluosčiu dar 30 minučių.
Bandeles troškinkite garuose apie 12 minučių (į puodą su verdančiu vandeniu galite įdėti kiaurasamtį su kepimo popieriumi) ar, jei turite, naudoti specialiai bandelių ruošimui garuose skirtą puodo priedą.