Pagal „YouTube“ kanalo receptą paruoškite šį skanų patiekalą be jokios mėsos ir būsite sužavėti jo skoniu!
Viskas, ko jums reikia, dažniausiai yra visuose namuose, todėl galite tai gaminti, kai tik norite!
Jums reikės:
- 3 bulvių
- 45 ml augalinio aliejaus
- 3 kiaušinių
- 4 čili pipirų (galite ir nedėti)
- 4 šakelių petražolių
- 45 ml pieno
- 1 šaukšto paprastų miltų
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- druskos pagal skonį
- 50 g kieto sūrio (Čederio)
- čiobrelių ir petražolių papuošimui
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite, supjaustykite griežinėliais, o tada plonomis juostelėmis.
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, sudėkite supjaustytas bulvytes ir lengvai apkepkite.
Smulkiai supjaustykite papriką, čili pipirus ir petražoles.
Suberkite į dubenį, kuriame išplakėte kiaušinius su pienu, miltais ir kepimo milteliais.
Viską gerai išmaišykite.
Įberkite druskos, galite pridėti kitų mėgstamų prieskonių ar žolelių, ir supilkite šį mišinį tiesiai į keptuvę ant kepamų bulvių.
Išlyginkite paviršių ir kepkite iki rudai auksinės spalvos.
Tada su lėkšte blyną apverskite ir apkepkite iš kitos pusės.
Galiausiai pabarstykite tarkuotu sūriu ir palaukite, kol jis ištirps.
Galite patiekti apibarstę čiobreliais ir kapotomis petražolėmis.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: