Purūs ir labai skanūs!
Sudedamosios dalys:
- Varškė – 200 g
- Kefyras – 200 ml
- Kiaušiniai – 2 vienetai
- Cukrus – 2 valgomieji šaukštai
- Miltai – 260-280 g
- Soda – 1 šaukštelis
- Druska – 1 žiupsnelis
- Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas
Paruošimo būdas:
- Varškę ir kiaušinius sutrinkite šakute iki vientisos masės. Tuomet įberkite cukraus, druskos ir įpilkite kefyro. Ant viršaus užberkite geriamosios sodos ir palaukite, kol įvyks reakcija.
- Po truputį suberkite persijotus miltus, plakant maišytuvu.
- Kepkite keptuvėje ant sviesto iš abiejų pusių.
- Patiekite su grietine, uogiene arba džemu.
Gero apetito!