Puikus gardėsis prie arbatos!
Sudedamosios dalys:
- Varškė – 250 g
- Kiaušinis – 1 vienetas
- Miltai – 220 g
- Cukrus – 3 šaukštai
- Augalinis aliejus – 2 šaukštai
- Grietinė – 2 šaukštai
- Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
- Druska – 1 žiupsnelis
Paruošimo eiga:
Sudėkite visus ingredientus ir išminkykite minkštą tešlą.
Suvyniokite į dešros formą ir aštriu peiliu supjaustykite tešlą gabalėliais.
Suformuokite spurgytes su skylutėmis viduje.
Padėkite tešlos gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir patepkite viršų trupučiu ištirpinto sviesto.
Kepkite 180°C temperatūroje apie 25 minutes.
Paruoštą desertą pabarstykite cukraus pudra.
Gero apetito!