Tiesiog tirpsta burnoje!
Sudėtis:
- 300 g varškės
- 150 g sviesto
- 1 šaukštelis vanilinio cukraus
- 3 šaukštai cukraus
- žiupsnelis druskos
Gaminimas:
- Varškę išplakite su sviestu, suberkite miltus.
- Padalinkite tešlą į 3 dalis. Kiekvieną dalį susukite į lygius stačiakampius.
- Sumaišykite cukrų su vaniliniu cukrumi ir pabarstykite pirmąjį stačiakampį.
- Ant viršaus paskleiskite antrą stačiakampį ir dar kartą apibarstykite cukrumi. Tada ant viršaus uždėkite trečiąjį stačiakampį ir pabarstykite cukrumi.
- Truputį pakočiokite su kočėlu. Tada su formelėmis išpjaukite norimas figūrėles.
- Išdėliokite ant kepimo skardos ir kepkite 180º С temperatūroje 20 minučių.
Skanaus!