Tai fantastiškai skanus desertas su puria kremine varške ir apelsinų želė.
Jei ieškote ypatingo deserto recepto, pagal kurį lengva paruošti, jūs ką tik jį radote!
Jums reikės:
Tešlai:
- 6 kiaušinių
- 200 g cukraus
- 100 ml aliejaus
- 100 ml vandens
- 200 g pusiau rupių miltų
- 30 g kakavos
- 3 šaukštų maltų riešutų
- 1⁄2 pakelio kepimo miltelių
Kremui:
- 250 g sviesto
- 200 g cukraus pudros
- 2 pakelių vanilinio cukraus
- 500 g minkštos varškės
Želė sluoksniui:
- 2 pakelių želatinos
- Tirpaus apelsinų skonio gėrimo
- 700 ml vandens
- 8 šaukštų cukraus
- 2 pakelių vanilinio kremo tortui (geriausia Dr. Oetker)
Gaminimo eiga:
Tešlos paruošimas:
Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Palaipsniui supilkite į juos vandenį ir aliejų, sudėkite likusius ingredientus.
Kepkite ant riebalais pateptos ir miltais pabarstytos kepimo skardos 180 laipsnių temperatūroje.
Išėmus iš orkaitės, leiskite atvėsti.
Kremo paruošimas:
Sviestą išsukite su cukraus pudra, įmaišykite vanilinį cukrų.
Įmaišykite į šį mišinį varškę.
Želė paruošimas:
Sudėkite apelsinų skonio tirpų gėrimą į vandenį su cukrumi ir vaniliniu kremu tortui.
Užvirkite ir palikite atvėsti.
Ant iškepto biskvito pagrindo užtepkite paruoštą kremą.
Atvėsusią paruoštą želė paskleiskite ant kremo.
Palikite, kad pilnai sustingtų.
Galiausiai galėsite papuošti šokoladiniu glajumi.
Linkime gero skonio!