Paprastas, bet labai skanus gardėsis!
Sudedamosios dalys:
- 5% varškė – 200 g
- Miltai – 200 g
- Cukrus – 150 g
- Pienas – 120 ml
- Kiaušiniai – 2 vienetai
- Augalinis aliejus – 9 šaukštai
- Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
Paruošimo eiga:
- Sumaišykite miltus, kiaušinių baltymus, cukrų, pieną, sviestą ir kepimo miltelius.
- Tešla turi būti skysta.
- Tešlą supilkite į riebalais išteptą formą.
- Atskirai sumaišykite varškę ir kiaušinių trynius. Iš masės suformuokite rutuliukus ir įspauskite į tešlą.
- Kepkite 180°C temperatūroje orkaitėje apie 35-40 minučių.
- Patiekite papuošę cukraus pudra.
Gero apetito!