Norime pasidalinti pyrago receptu, kuris tiesiog nepalieka abejingų. Kuo dažniau jį gaminsite, tuo skanesnis jis jums atrodys! Taigi, nustebinkite savo šeimos narius!
Jums reikės:
2 kiaušinių;
3/4 puodelio cukraus;
1/2 puodelio aliejaus;
2 puodelių miltų;
1 puodelio pieno;
1 šaukštelio vanilinio cukraus;
1 šaukštelio kepimo miltelių;
3 šaukštų kakavos.
Kremui reikės:
700 ml pieno;
2 šaukštų vanilinio pudingo arba grietinėlės;
2 pakelių varškės;
Cukraus (pagal skonį);
Šiek tiek romo;
100 g sviesto.
Glajui reikės:
2 šaukštų grietinės;
Šokolado plytelės.
Kaip gaminti?
Sumaišykite visus tešlos ingredientus, išskyrus kakavą. Maišykite, kol gausite vientisą masę.
Pusę tešlos supilkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos (arba ant pateptos riebalais ir pabarstytos miltais). Į likusią tešlą įmaišykite kakavą, ir tešlą su kakava supilkite ant skardoje esančios tešlos.
Kepkite 180-200 ° C temperatūroje apie 20 minučių.
Pudingą arba grietinėlę išplakite su pienu, įdėkite sviesto ir varškės, pasaldinkite cukrumi, įpilkite šlakelį romo, ir viską gerai išmaišykite. Šį kremą tepkite ant iškepto pyrago.
Tirpintą šokoladą sumaišykite su grietine, ir apliekite pyrago viršų.
Paruoštą pyragą palaikykite šaldytuve ir patiekite.