Šiandien norime pasidalinti subtilaus skonio kremo receptu. Šį kremą galėsite naudoti kepdami įvairius tortus, pyragus ar pyragėlius. Kol nežinojau šio recepto, nuolat eksperimentuodavau su įvairiais ingredientais, tačiau niekaip nepavykdavo pasiekti pageidaujamo rezultato. Kai išbandžiau šio varškės kremo receptą, supratau, kad nuo šiol naudosiu vien tik jį.
Be to, svečiai taip pat gana dažnai nori sužinoti šį receptą. Ir tai tikrai nestebina: juk kepiniai tampa tokie gardūs, kad valgant sunku jausti saiką!
Jums reikės:
- 180 g riebaus sviesto
- 100 g cukraus pudros
- 350 g šviežios varškės
- 70 g kondensuoto pieno
- 2 lašų vanilės ekstrakto (arba pakelio vanilinio cukraus)
- 1 valg. š. konjako
Kaip gaminti?
Sviestą palaikykite kambario temperatūroje, kol suminkštės.
Suplakite sviestą su cukraus pudra. Įberkite vanilinio cukraus (arba įlašinkite vanilės ekstrakto). Sudėkite varškę. Viską gerai išplakite iki vienalytės masės.
Įdėkite kondensuoto pieno, suplakite. Įpilkite konjako ir toliau plakite.
Štai ir viskas, kremas paruoštas!