Tai – puiki idėja gaiviam vasariškam desertui, kuris patiks visai šeimai.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 160 g pieniško šokolado
  • 30 ml augalinio aliejaus

Kremui:

  • 400 g varškės
  • 40 g minkšto sviesto
  • 50 g cukraus pudros
  • vanilinio cukraus

Kaip gaminti?

Šokoladą sulaužykite gabalėliais.

REKLAMA

Ištirpinkite mikrobangų krosnelėje.

Į ištirpintą šokoladą įpilkite aliejaus.

REKLAMA

Gautą masę gerai išmaišykite.

Paruoškite formą – geriausia silikoninę.

REKLAMA

Atskiras skylutes padenkite šokolado mišiniu.

REKLAMA

Įdėkite į šaldiklį 10 minučių.

REKLAMA

Užtepkite antrą tirpinto šokolado sluoksnį.

REKLAMA

Vėl leiskite sustingti šaldytuve.

Varškę sumaišykite su cukrumi ir sviestu.

REKLAMA

Kremą sluoksniuokite ant formoje sukietėjusio šokolado.

REKLAMA

Išlyginkite ir viršų aptepkite šokoladu.

REKLAMA

Sulyginkite viršų.

REKLAMA

Įdėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].