Paruošti tokius blynelius bus tikrai labai paprasta, o jų skonis jus maloniai nustebins!
Jums reikės:
- 250 g varškės
- 1 kiaušinio
- 3 arb. š. cukraus
- 3 valg. š. kvietinių miltų
- Žiupsnelio druskos
- 200 g braškių (galite naudoti šviežias arba šaldytas)
- Saulėgrąžų aliejaus (kepimui)
Kaip gaminti?
Kiaušinį išplakite su cukrumi, kol susidarys šviesios putos.
Įberkite miltų ir druskos. Įmaišykite į varškę.
Braškes gerai nuplaukite ir apvoliokite miltuose.
Iš varškės masės suformuokite varškėčius, į vidų įdėkite braškių. Apvoliokite miltuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Į varškės masę taip pat galite įdėti vanilinio cukraus, o kvietinius miltus galite pakeisti ryžių miltais. Skanaus!