Puikus receptas iš maltos mėsos, kopūstų ir gardžios grietinės.
Mes radome jums šį ypatingą receptą „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 400 gramų maltos mėsos
- 1 vidutinio dydžio svogūno
- 1 morkos
- Druskos
- Pipirų
- Džiovintų česnakų
- 5 šaukštų grietinės
- 1 šaukšto majonezo
- 7 šaukštų paprastų miltų
- 2 kiaušinių
- 1 arbatinio šaukštelio cukraus
- 1 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- Kepimo formos 22 cm skersmens
Gaminimo eiga:
Faršą pagardinkite druska ir pipirais.
Kepkite jį keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į mėsą.
Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite kopūstus, morkas ir taip pat suberkite prie mėsos.
Viską kepkite uždengę dangčiu apie 8 minutes.
Sumaišykite visus ingredientus.
Persijokite miltus.
Įdėkite kiaušinių, grietinės, majonezo.
Paruoškite kepimo formą ir ištepkite ją aliejumi.
Pusę tešlos įdėkite į formą.
Vėliau įdėkite maltos mėsos įdarą.
Ant įdaro užpilkite visą likusią tešlą.
Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: