Jei nesunaudojote visos baltos duonos ar batono, turime jums puikų patarimą, kaip pasigaminti skanų patiekalą, nors pagrindinis ingredientas ir nebėra šviežias. Tiesiog pamėginkite pasigaminti vakarienę pagal šį receptą iš „YouTube“ kanalo!
Jums reikės:
- 1 senesnio baltos duonos ar batono kepalo
- 3 kiaušinių
- 1 šaukštelio druskos
- 25 ml augalinio aliejaus
- 220 g natūralaus jogurto
- 1 pomidoro
- Petražolių
- 120 g tarkuoto čederio sūrio
- 100 g fetos sūrio
- 1 arbatinio šaukštelio raudonosios paprikos miltelių
Gaminimo eiga:
Batoną supjaustykite maždaug 2 cm storio riekelėmis.
Į gilesnį stiklinio indo dugną sudėkite visas riekeles vieną šalia kitos.
Tada paruoškite mišinį, kurį reikės užpilti ant duonos.
Į dubenį įmuškite 3 kiaušinius, įpilkite aliejaus.
Taip pat įdėkite jogurto, įberkite druskos ir, jei norite, įberkite prieskoninių žolelių pagal skonį.
Gerai išmaišykite rankine šluotele.
Įdėkite kapotų petražolių.
Sumaišykite ir supilkite į dubenį ant sudėtų batono riekelių.
Paviršių gerai išlyginkite, kad mišinys gerai pasiskirstytų per visą paviršių.
Ant viršaus pabarstykite supjaustytą kubeliais fetos sūrį.
Ant paviršiaus taip pat sudėkite supjaustytus pomidorus.
Pabarstykite pipirais, tarkuotu sūriu ir pašaukite į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę.
Kepkite apie 30-35 minutes.
Viskas baigta!
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: