Neįprastas skanių vaflių receptas saldumynų mėgėjams. Vaikai tikrai bus patenkinti! Jei norėsite paruošti šį skanumyną, jums nereikės jokių brangių produktų. Viską tikrai rasite parduotuvėje.
Ingredientai:
- Pienas – 1 stiklinė;
- Kiaušinis – 1 vnt.;
- Krakmolas – 3 valgomieji šaukštai;
- Cukrus – 5 valgomieji šaukštai;
- Miltai – 1 stiklinė;
- Vanilinio cukraus -1 pakelis;
- Medus arba cukraus pudra (nebūtina);
- Saulėgrąžų aliejus (kepimui).
Paruošimas:
Kiaušinį išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Į mišinį įpilkite pieno, sudėkite krakmolą, miltus ir plakite plakikliu iki vientisos masės be gumulėlių. Tešla turėtų būti skysta, kaip blynų.
Į keptuvę pilkite aliejaus, pakaitinkite. Tada prasidės įdomiausia dalis – paimkite metalinį bulvių trintuvą, panardinkite jį į keptuvėje esantį karštą aliejų, tada į tešlą dubenyje ir vėl į aliejų. Tešla iš karto iškepa ir lengvai atlimpa nuo trintuvo.
Vaflį apverskite šakute ir apkepkite iš abiejų pusių. Vaflių skonis jus tiesiog pakerės!
Paruoštus vaflius galima apipilti medumi arba apibarstyti cukraus pudra. Tai kaloringas desertas, bet juk kartais galite palepinti save!
Vaizdo įrašas: