Silkės užtepėlė laikoma vienu populiariausių silkės patiekalų. Ją paruošti yra paprasta – jums tiesiog reikia perleisti nuluptą, šiek tiek pasūdytą silkę per mėsmalę ir pridėti kiaušinių, svogūnų ir kitų ingredientų. Per 3 minutes gausite tobulai skanią užtepėlę.
Iš 2 šiek tiek pasūdytų silkių išimkite kaulus. Skaniai užtepėlei reikės 3 virtų kiaušinių, 2 didelių rūgščių obuolių, 1 svogūno ir duonos, ant kurios tepsite užtepėlę.
Susmulkinkite svogūną ir pakepkite, kol pagels. Likusius ingredientus perleiskite per mėsmalę.
Į masę sudėkite svogūną ir pagardinkite prieskoniais. Šiame etape galite atlikti eksperimentus: galite pridėti grietinės, majonezo, citrinos sulčių ar susmulkintų žalumynų.
Užkandis paruoštas, belieka tik patiekti! Geriausia šią užtepėlę valgyti su juoda duona, tikrai liksite sužavėti! Skanaus!
Vaizdo įrašas: