Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Burokėlių užtepėlė: ir sveika, ir skanu

Jums reikės:

  • 1 kepto burokėlio
  • 200 g konservuotų raudonųjų pupelių
  • 1 svogūno
  • 2 šaukštų sojų padažo
  • 0,5 šaukštelio citrinos sulčių
  • 1 šaukšto augalinio aliejaus
  • 2 česnako skiltelių
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti?

  1. Orkaitėje iškeptus burokėlius supjaustykite dideliais gabalėliais ir sudėkite į trintuvą. Sudėkite augaliniame aliejuje pakepintus svogūnus, pupeles ir česnaką.
  2. Atskirai sumaišykite sojos padažą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir maltus juoduosius pipirus. Gautą padažą supilkite į trintuvą ir viską sutrinkite iki vientisos masės.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---