Marinuokite agurkus su medumi ir garstyčiomis, kad paruoštumėte skaniausią užkandį prie visų grilio patiekalų. Agurkai paruošiami greitai ir be problemų. Jie labai skanūs ir kvepia vasaros gaiva.
Šiandien pasidalinsime instrukcijomis, kaip paruošti agurkų užkandį. Net vaikas gali juos paruošti!
TRAŠKŪS AGURKAI SU MEDUMI
Jums reikės:
- 500 g agurkų
- 25 ml augalinio aliejaus
- 25 ml vandens
- 1 valgomojo šaukšto medaus
- 1 valgomojo šaukšto dižono garstyčių
- 3 skiltelių česnako
- 1 valgomojo šaukšto druskos
- 1 valgomojo šaukšto acto (9%)
- 40 g krapų
- 1 aitriosios paprikos
Gaminimas:
Nuplaukite agurkus, bet jų nenulupkite. Supjaustykite agurkus storais griežinėliais.
Supjaustykite raudonąją papriką smulkiais griežinėliais. Taip pat smulkiai supjaustykite krapus, česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Giliame dubenyje agurkus sumaišykite su pipirais, krapais ir česnakais. Supilkite vandenį ir augalinį aliejų.
Taip pat įpilkite acto, druskos, dižono garstyčių ir medaus. Gerai išmaišykite.
Agurkų dubenį uždenkite maistine plėvele ir palikite ant stalo 1,5 valandos marinuotis. Per šį laiką agurkus reikia pamaišyti 2–3 kartus. Po to įdėkite užkandį 2 valandoms į šaldytuvą.
Viskas, traškus agurkų užkandis yra paruoštas. Skanaus!
Norėdami sužinoti daugiau apie tokių agurkų paruošimą, pažiūrėkite žemiau pateiktą vaizdo įrašą.
Agurkai su medumi ir garstyčiomis pagal šį receptą puikiai tinka prie keptos mėsos, keptų bulvių ir prie bet kurio jūsų pasirinkto patiekalo. Šis užkandis tikrai pravers iškylose.