Įsivaizduokite, kad picos ruošimui jums reikia tik 5 minučių! Ir visa tai be tešlos minkymų ar laukimo laiko. Negalite patikėti? Na, veltui!
Ingredientai
- nepjaustytas batonas – 1 vnt.
- sviestas – 100 g
- dešra – 200 g
- pomidorai – 2 vnt.
- druska – 1 šaukštelis
- žalumynai – pagal skonį
- čederio sūris – 150 g
Išilgai perpjaukite batoną. Šiek tiek suspauskite vidurį, o po to visą paviršių ištepkite plonu sviesto sluoksniu.
Atskirai supjaustykite dešrą, pomidorus ir petražoles ar kitus žalumynus. Išplakite 4 kiaušinius, sumaišykite su žolelėmis, pasūdykite ir gerai išmaišykite.
Ant batono uždėkite dešrą, ant viršaus užpilkite kiaušinį su žolelėmis.
Uždėkite sluoksnį pomidorų, o po to – tarkuotą sūrį. Metas kepti. Įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180°C temperatūros ir kepkite 15–20 minučių.
Viskas, paruošta! Galima pjaustyti ir patiekti. Papildoma nauda naminių picų mėgėjams yra ta, kad galite be galo eksperimentuoti su įdarais. Skanaus!