Puikus prabangus užkandis iš burokėlių. Jis nuostabiai atrodo ant stalo, o skonis dar geresnis. Dalinamės su jumis šiuo puikiu receptu.
Jums reikės:
- virtų burokėlių 1 vnt. (250 g)
- kiaušinių 3 vnt.
- alyvuogių aliejaus
- miltų 80 g
- druskos 1 arbatinio šaukštelio
- cukraus 0,5 šaukštelio
Įdarui:
- rūkytos lašišos 200 g
- varškės užtepėlės 300 g
- marinuotų agurkų 3 vnt.
- krapų
Gaminimas:
Burokėlius sutarkuokite ir sumaišykite su kiaušinių tryniais.
Taip pat įpilkite aliejaus, miltų, pagadinkite druska ir sumaišykite.
Kiaušinių baltymus išplakite ir atsargiai įmaišykite į burokėlių masę.
Paskleiskite masę ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi ir išteptos aliejumi, kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Kai iškeps, palikite atvėsti, ištepkite varškės užtepėle ir pabarstykite žolelėmis, smulkiai pjaustytais agurkais, išdėliokite žuvies gabaliukus ir viską suvyniokite.
Palikite vyniotinį kepimo popieriuje šaldytuve bent valandai ir supjaustykite prieš patiekiant.
Šiame vaizdo įraše pateikiama smulki informacija, kaip gaminamas šis užkandis.
Skanaus!