Palepinkite svečius šiuo skaniu užkandžiu iš penkių ingredientų pagal receptą iš „YouTube“ kanalo. Tai užtruks tik kelias minutes, ir jūsų svečiai bus tikrai sužavėti!
Jums reikės:
- 600 g sluoksniuotos tešlos
- 500 g maltos mėsos
- 1 svogūno
- 100 g mocarelos sūrio
- 1 kiaušinio
- 20 ml vandens
Pagardinimui pagal savo skonį:
- Druskos
- Juodųjų maltųjų pipirų
- Žolelių pagal skonį
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite į 6 lygias dalis.
Dubenyje sumaišykite faršą su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska, prieskoniais bei vandeniu.
Gerai išmaišykite rankomis.
Formuokite pakankamai didelius kukuliukus.
Ant kiekvieno tešlos paplotėlio uždėkite po vieną kukuliuką.
Tada ant viršaus uždėkite sūrio.
Sujunkite visus priešingus tešlos kampus, užspauskite visą tešlą viršuje.
Paruoškite kepimo popieriumi išklotą skardą.
Ant jos sudėkite paruoštus pyragėlius sulipinta dalimi žemyn.
Patepkite tryniu, o viršų sukarpykite žirklėmis ir padarykite žvaigždutės formą.
Įkirptus tešlos kraštelius pakelkite į viršų.
Tada kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Galite patiekti su mėgstamu padažu.
Skanūs mėsos pyragėliai paruošti!
Linkime gero skonio!
Visą procedūrą ir dar vieną papildomą receptą galite pamatyti šiame vaizdo įraše: