Italijos bendrovės „Ferrero“ saldainiai „Rafaello“ yra tikra skonio šventė. Šie traškūs kremo rutuliukai su riešutu viduje suteikia saldžios magijos skonį, tačiau tokie trumpi yra tikros laimės momentai. Šis krabų lazdelių užkandis yra pikantiška jų versija.
Originalus ir lengvas užkandis papuoš bet kokį šventinį stalą, o kai kurių tikrų gurmanų kamuoliukų viduje laukia maloni staigmena.
Kabų lazdelių užkandis
Jums reikės:
- 100 g vištienos
- 150 g sūrio
- 200 g krabų lazdelių
- 1 kiaušinio
- 70 g sviesto
- druskos ir pipirų pagal skonį
- džiūvėsėlių
- 2 kiaušinių
Gaminimas:
Mėsmalėje sumalkite krabų lazdeles ir vištienos filė. Rupia tarka sutarkuokite sūrį. Sumaišykite paruoštus ingredientus dubenyje, įmuškite kiaušinį ir iš anksto išlydytą sviestą.
Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, gerai sumaišykite visą masę. Į atskirą dubenį įmuškite du kiaušinius. Iš maltos masės suformuokite mažus rutuliukus. Juos sudrėkinkite kiaušiniuose ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
Kepkite aliejuje iki aukso rudos spalvos. Krabų lazdelių užkandis paruoštas.
Skanaus!