Lengvas, švelnus ir labai skanus užkandis, kurio paruošimui sugaišite visai nedaug laiko.
Jums reikės:
- 200 gramų krabų lazdelių
- 3 virtų kiaušinių
- 100 g sūrio
- 2-3 česnako skiltelių
- 1 valgomojo šaukšto smulkintų krapų
- Druskos (pagal skonį)
- Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
- Majonezo (pagal skonį)
Kaip gaminti?
- Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Trynius sutarkuokite atskirai ir atidėkite.
- Sutarkuokite kiaušinių baltymus ir sūrį. Išspauskite česnaką, viską sumaišykite. Įmaišykite krapus, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų (galite pagardinti ir kitais mėgstamais prieskoniais).
- Švelniai išskleiskite krabų lazdeles.
- Tepkite įdarą, palikdami 0,5 cm pločio laisvus kraštus.
- Suvyniokite.
- Kiekvieną krabų lazdelę iš abiejų pusių pamirkykite majoneze ir pabarstykite kiaušinių tryniais.
Skanaus!