Tai – skanus, sotus ir greitai paruošiamas avokadų užkandis, kuris tikrai nepaliks abejingų. Puikiai tinka ir šventiniam stalui!
Jums reikės:
- 2 prinokusių avokadų
- 35 g kvietinių miltų
- 1 kiaušinio
- Džiūvėsėlių
- 2 valgomųjų šaukštų saulėgrąžų aliejaus
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Kaip gaminti?
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Nulupkite avokadus. Minkštimą supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais (jei avokadą apšlakstysite citrinos sultimis, jis nepatamsės).
Avokado griežinėlius apvoliokite miltuose, tuomet – kiaušinyje, o galiausiai – džiūvėsėliuose.
Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais, pašaukite į orkaitę 15 minučių.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Linkime gero skonio!