Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Skanus ir greitai paruošiamas užkandis, kurio ingredientus galite keisti savo nuožiūra!

Vietoj dešros galite naudoti kitus ingredientus: šis užkandis kas kartą nudžiugins vis kitokiu skoniu!

Jums reikės:

  • 200 ml kefyro
  • 1 arb. š. druskos
  • 1 arb. š. cukraus
  • 1 arb. š. sodos
  • 1 kiaušinio
  • 1 valg. š konjako
  • Ryšelio svogūnų laiškų ir petražolių
  • 100 g dešros
  • Augalinio aliejaus

Kaip gaminti?

Į kefyrą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, cukraus ir sodos. Įpilkite konjako ir išmaišykite.

Dalimis suberkite miltus ir išminkykite tešlą.

Suberkite susmulkintus žalumynus ir tarkuotą dešrą.

Išmaišykite ir supilkite į konditerinį maišelį.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir išspauskite nedidelį kiekį tešlos.

Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---