Vietoj dešros galite naudoti kitus ingredientus: šis užkandis kas kartą nudžiugins vis kitokiu skoniu!
Jums reikės:
- 200 ml kefyro
- 1 arb. š. druskos
- 1 arb. š. cukraus
- 1 arb. š. sodos
- 1 kiaušinio
- 1 valg. š konjako
- Ryšelio svogūnų laiškų ir petražolių
- 100 g dešros
- Augalinio aliejaus
Kaip gaminti?
Į kefyrą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, cukraus ir sodos. Įpilkite konjako ir išmaišykite.
Dalimis suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
Suberkite susmulkintus žalumynus ir tarkuotą dešrą.
Išmaišykite ir supilkite į konditerinį maišelį.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir išspauskite nedidelį kiekį tešlos.
Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus!